2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Yandal Başvuru Sonuçları

#### ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU SONUÇLARI **ÇİFT ANADAL / YANDAL KAYIT TAKVİMİ**
16 Eylül 2020-17 Eylül 2020 Çift Anadala, Yandala Kabul Edilen Adayların Kayıtları
18 Eylül 2020 Çift Anadala, Yandala Kabul Edilen Yedek
**Adayların Kayıtları** Çift anadal ve Yandal başvurusu kabul edilen öğrencilerin kayıt işlemlerini tamamlayabilmesi için yukarıda belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nün ogrenci.isleri@acibadem.edu.tr adresine kayıt dilekçesini iletmesi gerekmektedir. Soru ve sorunlarınız için : 02165004245 Kayıt Dilekçesi için [Tıklayınız.](/assets/duyurular/og/ap---yandal-kayit-dilekcesi-guz.docx) - Fen Edebiyat Fakültesi Çift Anadal Sonuçları için [Tıklayınız.](/assets/duyurular/og/fen-edebiyat-fakultesi-cap-sonuclari-guncelleme.xlsx) - Fen Edebiyat Fakültesi Yandal Sonuçları için [Tıklayınız.](/assets/duyurular/og/fen-edebiyat-fakultesi-yandal-sonuclari-guncelleme.xlsx) - Sağlık Bilimleri Fakültesi Çift Anadal Sonuçları için [Tıklayınız.](/assets/duyurular/og/saglik-bilimleri-fakultesi-cap-sonuclari.xlsx) - Sağlık Bilimleri Fakültesi Yandal Sonuçları için [Tıklayınız.](/assets/duyurular/og/saglik-bilimleri-fakultesi-yandal-sonuclari.xlsx)