ACU Research Talks – Haziran/Temmuz 2023

Üniversitemizde araştırma temalı sunumlar, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmalar, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferansları, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı etkinlikler Haziran ve Temmuz ayında da gerçekleşti. Herkesin katılımına açık düzenlenen etkinliklerde alanında uzman konuşmacılar ağırlandı.

Etkinlik Başlıkları ve Konuşmacılar:

15 Haziran 2023

Horizon Europe's Program for Research and Innovation Programs for Funding and Open Calls. Dr. Murat Güneş - Barselona Mikroelektronik Enstitüsü (IMB-CNM, CSIC).

19 Haziran 2023

Seeing Viral Assembly and Genome Transcription in 3D by Cryogenic Electron Microscopy (cryoEM). Prof. Dr. Hong Zhou - Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles, ABD.

27 Temmuz 2023

Enabling Animal Research. Dr. Jale Şahin - İş Geliştirme ve Ortaklık Müdürü, Mary Lyon Centre at MRC Harwell.

Haber Tarihi: 11/08/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024