Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Sosyolojisi Yüksek Lisans Programı Bahar Dönemi Başvuruları Giriş Sınavları Yönergesi

“Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim - Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” uyarınca; Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021-2022 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuru ve Değerlendirmeleri, Yabancı Dil Yeterlilik, Bilim ve Mülakat Sınavlarına ait tarih, saat, derslik bilgisi aşağıda belirtilen tabloda duyurulmaktadır.

PROGRAMLAR

Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Bilim Sınavı

Mülakat Sınavı

SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

TEZLİ/ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Sağlık Sosyolojisi Tezli Yüksek Lisans

Programı

19.01.2022

A-705

24.01.2022

A-705

25.01.2022

11.00

Sağlık Sosyolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı

19.01.2022

24.01.2022

25.01.2022

11.00

**Küresel Salgın Ortamına Bağlı Olarak, Kampüste Yapılacak Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar** - Sınava girecek adaylar sınav başlangıç saatinden bir saat öncesinden itibaren Kampüs ortamına giriş yapabileceklerdir. - Sınava girecek adayların Nüfus Cüzdanlarının yanlarında bulundurmaları zorunludur. - Kampüse girişte ateş ölçümü ve HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacaktır. - Kampüs içerisinde maske ile dolaşma zorunlu olduğundan sınava girecek adaylar kampüse maske ile giriş yapabileceklerdir. - Kampüsün tüm alanlarında sosyal mesafe (1,5 metre) kuralına uyulacak, toplu halde bir araya gelinmeyecektir. - Kampüs ile metro arasında shuttle servis hizmeti bulunmamaktadır. Sınava girecek adayların kendi imkânları ile kampüse gelmeleri gerekmektedir. - Sınava kendi aracı ile gelenler kontenjan dâhilinde açık otoparkımızdan faydalanabileceklerdir. - Kampüs içerisinde sınav için belirlenmiş alanlar dışına çıkılmayacaktır. - Sınav bitiminden 10 dakika sonra kampüsten çıkış yapılmış olacaktır.