Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2021-2022 Güz Yarıyılı İkinci Başvuru Dönemi Mülakat Sınavları Sonucunda Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adaylar

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Öğretim Ücretinin Yatırılması ve Kesin Kayıt

08 Ekim 2021

Kayıt Yaptırmayanların Yerine Yedek Kayıtlar

**Önemli Not:** - Kesin kayıtlar **Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsünde Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.** Kesin kayıt için gelirken başvuruda taranan ve başvuru için web sayfamızda daha önceden ilan edilmiş olan tüm belgelerin asıllarının ibraz edilmesi zorunludur. **Eksik evrakla işlem yapılmayacaktır.** - Kayıt sürecine ilişkin sorularınız için Öğrenci İşleri Müdürlüğü ile ogrenci.isleri@acibadem.edu.tr adresinden yada 0 216 500 42 48 numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz. - Kampüse girişte ateş ölçümü ve HES Kodu sorgulaması yapılacaktır. Ateşi yüksek olanlar ve risk taşıyan adaylar kampüse alınmayacaktır. - Kayıt yaptıracak adayların, 2 doz Covid 19 aşısı yaptırmış olmaları ve aşı olduktan sonra 14 gün geçmiş olması gerekmektedir. Aşı olmamış ya da aşı olduktan sonra 14 gün süresi dolmamış adayların, 72 saat içinde yaptırmış oldukları PCR testi (Covid 19 negatif) sonucunu beyan etmeleri gerekmektedir. - Kampüs içerisinde maske ile dolaşma zorunlu olduğundan kayıt yaptıracak adaylar kampüse maske ile giriş yapabileceklerdir. **Lisansüstü Programlar İçin Kayıt Evrakı Listesi** - Islak imzalı başvuru formu, - Yüksek lisans/lisans diploması aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz) (Onaylı fotokopisi kayıt esnasında yapılacaktır.) (Yabancı ülkelerden alınan diplomalarının YÖK tarafından denkliğinin onaylanmış olması gerekir.), - Transkript belgesi (ıslak imzalı), - ALES sınav sonuç belgesi fotokopisi, - YDS/ÜDS/KPDS/YÖKDİL veya TOEFL-IBT belgesi, - Muhtarlıktan, e-devletten veya Nüfus Müdürlüğü'nden alınmış ikametgâh belgesi, - Nüfus cüzdanının ön ve arka yüzünün fotokopisi, - Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, - Niyet mektubu, - Özgeçmiş, - 2 adet referans mektubu (Referans mektuplarını mülakat sürecinde teslim eden öğrencilerin mektupları Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne Enstitü Müdürlüğü tarafından iletilmiştir. Referans mektubunu teslim etmeyenlerin kayıt için Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmesi zorunludur), - Son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş, her birinin arkasına ad soyad yazılmış 6 adet 4,5cm x 6cm boyutunda fotoğraf, - Öğrenim ücretinin ödendiğine ait banka dekontu, - Doktor onaylı kan grubu kartı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İkinci Başvuru Döneminde