Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı, Lisansüstü Programları Yabancı Dil Yeterlilik ve Mülakat Sınav Tarihleri Açıklanmıştır

“Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim - Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” uyarınca; Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuru ve Değerlendirmeleri, Yabancı Dil Yeterlilik ve Mülakat Sınavlarına ait tarih, saat, derslik bilgisi aşağıda belirtilen tabloda duyurulmaktadır.

PROGRAMLAR

23.07.2020

B-blok 5.Kat

(B502)

#### Küresel Salgın Ortamına Bağlı Olarak, Kampüste Yapılacak Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar 1. Sınava girecek adaylar sınav başlangıç saatinden bir saat öncesinden itibaren Kampüs ortamına giriş yapabileceklerdir.
2. Sınava girecek adayların Nüfus Cüzdanlarının yanlarında bulundurmaları zorunludur.
3. Kampüse girişte ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek olanlar kampüse alınmayacaktır.
4. Kampüs içerisinde maske ile dolaşma zorunlu olduğundan sınava girecek adaylar kampüse maske ile giriş yapabileceklerdir.
5. Kampüsün tüm alanlarında sosyal mesafe (1,5 metre) kuralına uyulacak, toplu halde bir araya gelinmeyecektir.
6. Kampüs ile metro arasında shuttle servis hizmeti bulunmamaktadır. Sınava girecek adayların kendi imkânları ile kampüse gelmeleri gerekmektedir.
7. Sınava kendi aracı ile gelenler kontenjan dâhilinde açık otoparkımızdan faydalanabileceklerdir.
8. Kampüs içerisinde sınav için belirlenmiş alanlar dışına çıkılmayacaktır.
9. Sınav bitiminden 10 dakika sonra kampüsten çıkış yapılmış olacaktır.