Fen Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi, Lisansüstü Programları Yabancı Dil Yeterlilik ve Mülakat Sınav Tarihleri Açıklanmıştır

Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi 2. Başvuru ve Değerlendirmeleri, Yabancı Dil Yeterlilik ve Mülakat Sınavlarına ait tarih, saat, online (çevrimiçi) bilgisi aşağıda belirtilen tabloda duyurulmaktadır.

PROGRAMLAR

Biyomedikal Mühendisliği Doktora

15.02.2021

Zoom Online (Çevrimiçi) Platformu

#### Küresel Salgın Ortamına Bağlı Olarak, Kampüste Yapılacak Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar - Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı saat 13.00’da başlayacaktır. Sınava girecek adaylar sınav başlangıç saatinden bir saat öncesinden (saat 12.00’dan) itibaren Kampüs ortamına giriş yapabileceklerdir. - Sınava girecek adayların Nüfus Cüzdanlarının yanlarında bulundurmaları zorunludur. - Kampüse girişte ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek olanlar kampüse alınmayacaktır. - Kampüs içerisinde maske ile dolaşma zorunlu olduğundan sınava girecek adaylar kampüse maske ile giriş yapabileceklerdir. - Kampüsün tüm alanlarında sosyal mesafe (1,5 metre) kuralına uyulacak, toplu halde bir araya gelinmeyecektir. - Kampüs ile metro arasında shuttle servis hizmeti bulunmamaktadır. Sınava girecek adayların kendi imkânları ile kampüse gelmeleri gerekmektedir. - Sınava kendi aracı ile gelenler kontenjan dâhilinde açık otoparkımızdan faydalanabileceklerdir. - Kampüs içerisinde sınav için belirlenmiş alanlar dışına çıkılmayacaktır. - Sınav bitiminden 10 dakika sonra kampüsten çıkış yapılmış olacaktır. #### Küresel Salgın Ortamına Bağlı Olarak, Online (çevrimiçi) Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar - Çevrim içi yöntemle (Online) yapılacak olan sınavlara katılacak olan aday öğrencilere Zoom davet bağlantı linki, başvuru esnasında bildirmiş oldukları e-posta adreslerine, sınav gününün bir (1) gün öncesinden gönderilecektir. - Aday öğrencilerin, sınav saatinden en az 15 dakika önce, tercih edilen dijital sınav uygulaması üzerinden, Zoom Online (çevrimiçi) Platformunda sınav jüri üyelerini beklemek üzere hazır bulunmalıdırlar. - Sınavı yapmak üzere atanmış resmi jüri heyeti üyeleri sınav esnasında eksiksiz hazır bulunmak durumundadırlar. - Sınavlar, Üniversite internet sayfasında ilan edilmiş tarih, gün ve saatte yapılacaktır. - Aday öğrencilerin sınavlara katılacakları bilgisayarlarının, görüntü ve ses özelliklerini sınav öncesi kontrol etmeleri ve mutlaka açık tutmaları(kamera ve mikrofon) önemlidir. - Yapılacak olan çevrim içi sınavlar kayıt altına alınacaktır. - Sınav esnasında aday öğrenciler sadece sınava odaklanmak zorundadırlar. İnternet aktiviteleri izlenmekte olup, kesinlikle yasaktır.