Ana içeriğe atla

Tıp Fakültemize Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Plaketi

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi, ülkemizde sunulan örgün eğitim yeterliliklerini tanımlayan, sınıflandıran ve karşılaştıran ulusal bir yeterlilik çerçevesi olan Türkiye Yeterlilik Çerçevesi (TYÇ) logosunu, mezuniyet belgelerinde kullanma hakkını geçen yıl kazanmıştı.

TYÇ Logosu Lansman Programı, 14 Haziran 2023 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK, Yükseköğretim Kalite Kurulu, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ve yükseköğretim kurumlarından 180’i aşkın temsilcinin katılımı ile Ankara’da gerçekleştirildi.

Acıbadem Üniversitesi’nden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadi Bakırcı, Genel Sekreter Mustafa Can Bakır ve Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Demet Dinç’in katıldığı toplantıda, mezuniyet belgelerinde TYÇ logosu kullanmaya hak kazanan 40 yükseköğretim kurumu temsilcisine anı plaketleri sunuldu.

Acıbadem Üniversitesi adına Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı’ya TYÇ Plaketi takdim edildi. Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet belgelerinde bu yıldan itibaren tıp eğitiminde ulusal mesleki yeterliliği ifade eden TYÇ logosu yer alacak.

Tıp Fakültemizin eğitim programında niteliğin sürdürülebilirliğine işaret eden bu önemli aşamaya gelmekte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

Haber Tarihi: 19/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024