Acıbadem Üniversitesi IV. Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi ALIS (A Look Into Science), çevrim içi olarak 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gelenekselleşen kongreye toplam sekiz ülkeden yaklaşık 400 kişi katılım gösterdi.

Kongre kapsamında yapılan sunumlar ile derece elde eden tüm öğrencileri ve danışman öğretim üyelerimizi kutluyor, başarılarının devamını dileriz.

Sözlü Sunum Birincisi: Yılmaz Onat Köylüoğlu, Tıp Fakültesi Dönem 4 öğrencisi Çalışma adı: “Diagnostic Performance of AI for Cancers Registered in A Mammography Screening Program: A Retrospective Analysis”

Danışman: Prof. Dr. M. Erkin Arıbal, Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı

Poster Sunumu Birincileri: Fatima Karaawi, Parsa Mohri; Tıp Fakültesi Dönem 3 öğrencileri Çalışma adı: “Vitamin D levels’ association with IVF results for the infertile patients diagnosed with polycystic ovary syndrome”

Danışman: Prof. Dr. Ahmet Yiğit Çakıroğlu ve Prof. Dr. Bülent Tıraş, Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı