Uludağ Medikal Simülasyon Savaşları Yarışması'nda “300 Acıbademli” şampiyon oldu

Son Güncelleme: 06.03.19

“Tübitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı” kapsamında alanında Türkiye’de bir ilk olan Uludağ Medikal Simülasyon Savaşları (USİM-WARS) Mart ayı elemeleri 1-3 Mart 2019 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi’nde (USİM) gerçekleştirildi.

Yarışmaya altı üniversiteden üçer kişilik ekiplerle 18 Tıp Fakültesi öğrencisi katıldı. Üniversitemizi temsilen yarışmaya katılan Dönem IV Öğrencisi Emre Kar, Dönem V Öğrencileri Tahir Koray Yozgatlı ve Beril Mat’ın içinde bulunduğu “300 Acıbademli” rakiplerini eleyerek şampiyon oldu ve Temmuz 2019’da yapılacak finale katılma hakkı kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarını dileriz.