Tıp Fakültesi Öğrencileri için Okulun İlk Günü Buluşması ve Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti

Son Güncelleme: 12.09.17

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2017-2018 Akademik Yılı'na 11 Eylül 2017’de Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda "Okulun İlk Günü/Back to School Day" etkinliğiyle başladı.

Program, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yasemin Alanay'ın açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Alanay, Tıp Fakültesi eğitim programının temel bileşenlerini ve ayırıcı özelliklerini özetledi. Dekan Vekili’nin konuşmasının ardından Öğrenci Konsey Başkanı ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin kurduğu/yürüttüğü kulüplerin başkanları konuşma yaptı.

Programın ikinci kısmında ise Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni, Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve bu yıl Acıbademli olan tıp fakültesi öğrencilerinin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Törene mezunlar ve intörnler de katılarak öğrencilere tavsiyelerde bulundular. Acıbademli olan tıp fakültesi öğrencilerine, Dekan Vekili tarafından beyaz önlükleri ve stetoskopları takdim edildi. Tören, öğretim üyeleri ve öğrencilerin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.