8 Kasım Dünya Radyoloji Günü kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programımız Kapadokya’ydı

Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı tarafından düzenlenen 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü sempozyumunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Programımız da yer aldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı “Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri” düzenledi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı sosyal sorumluluk projesi olarak planlanan "Organ Bağışı Haftası Etkinliği" 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşti.

Meme Sağlığı Farkındalık Etkinlikleri kapsamında “Farkında Ol!” paneli gerçekleşti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz ve Acıbadem Altunizade Hastanesi işbirliği ile Meme Sağlığı Farkındalık Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Farkında Ol!” paneli 19 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşti.

ACUMEDAK "Sen Ordaysan Biz de Ordayız" isimli projenin üçüncüsü gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi MEDAK Öğrenci Kulübü öğrencileri; Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileri ve Mind+More Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nin işbirliği ile “Sen Oradaysan Biz de Oradayız” isimli projemizin üçüncüsünü 9-22 Temmuz tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirdik.

Optisyenlik Programı tarafından düzenlenen “Az Görme, Sporcu Gözlükleri ve İş Güvenliği Eğitici Semineri” gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı tarafından düzenlenen Az Görme, Sporcu Gözlükleri ve İş Güvenliği Eğitici Semineri 12 Nisan 2018 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Yardım için Koliva sahnedeydi

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı ve ACU Gönüllüleri Kulübü işbirliği ile düzenlenen Koliva Konseri 29 Mart 2018 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

4. Uniralli Yarışması’nda İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz ikinci oldu

İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik Derneği tarafından 16 -17 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen 4.Uniralli Yarışması'nda, İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz finalde katılımcı 18 üniversite arasından ikinci olmuştur.

Yüzme Takımı Sporcularımızdan Volkan Aydın, Datça Kış Yüzme Maratonu’nda ikincilik kazandı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı 2.sınıf öğrencimiz Volkan Aydın, Datça Kış Yüzme Maratonu 2018 3000 metrede açık yüzme müsabakasını ikincilikle tamamlayarak gümüş madalya kazandırdı.

İleri Görüntüleme Sempozyumu Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi ve Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (TÜMRAD-DER) işbirliği ile düzenlenen İleri Görüntüleme Sempozyumu 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

Optisyenlik Programı, optisyenlik müesseselerini ağırladı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı, işbirliği içinde olduğu optisyenlik müesseselerini 27 Ekim 2017 tarihinde Kerem Aydınlar Kampüsü’nde ağırladı.

Podoloji Kongresi Türkiye’de ilk kez Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Podoloji Programı’nın düzenlediği uluslararası katılımlı I. Podoloji Kongresi 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

2. Ortopedik Protez ve Ortez Öğrenci Sempozyumu Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti

2. Ortopedik Protez ve Ortez Öğrenci Sempozyumu 29 Nisan 2017 Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’ndan “Kaygı, Öfke, Stres ile Baş Etme” seminerleri

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İBB Sağlık Daire Başkanlığı, Kadın ve Aile Sağlığı Eğitim Hizmetleri’nin işbirliğiyle düzenlenen seminer dizisinde önemli konuşmacılar Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde ağırlandı.

Diyaliz Programı Sosyal Sorumluluk Projesi: Organ Bağışı Kampanyası

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı’nın sosyal sorumluluk projesi "Organ Bağışı Kampanyası" 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’ndan İşaret Dili Eğitimi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Türk İşaret Dili Eğitimi (Temel Seviye)” başladı.

Optisyenlik Programı öğrencileri Optik Cam Fabrikası’nı ziyaret etti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri 1941 yılında Japonya’nın Hoya (Nishitokyo) kentinde üretime başlayıp dünya devleri arasında yerini alan HOYA Optik Cam Fabrikası’na ziyaret etti.

Dünya Diyabet Günü kapsamında Podoloji Programı öğrencilerinden ayak sağlığı taraması

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Podoloji Programı öğrencileri, Dünya Diyabet Günü kapsamında 15 Kasım 2016 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde ayak sağlığı taraması yaptı.

I.Ulusal Podoloji Sempozyumu’na Podoloji Programı Öğretim Üyeleri Ve 2.Sınıf Öğrencileri Katıldı

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği I. Ulusal Podoloji Sempozyumu, 28-30 Nisan’da Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.