Tıp Mühendisliği Kariyer Günü

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümümüz tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Tıp Mühendisliği Kariyer Günleri” 11 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşti.

Dr. Öğr. Üyemiz Özgül Gök Think Global Forum 2018 “Yaşam Bilimleri” ödülüne layık görüldü

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök, Biyomalzeme alanında yaptığı çalışmalar ile 2018 yılı Think Global Forum “Yaşam Bilimleri” ödülüne layık görüldü.

Kardiyovasküler ve Sinir Sistemleri için Sensör Uygulamaları konuşuldu

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü’nün 3 Ocak 2019 tarihinde düzenlediği seminerin konuğu Florida Tech Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Kaya oldu.

“Klinik İnovasyon Yöntemi Olarak Biyotasarım” konferansında Tıp Mühendisliği konuşuldu

Adnan Menderes Üniversitesi Bilim Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen "Klinik İnovasyon Yöntemi Olarak Biyotasarım" adlı konferans, Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

23. Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşti

23. Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu (BIOMED2018-TR), Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği (BDMD) tarafından düzenlenen Acıbadem Üniversitesi ve ODTÜ Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Mükemmeliyet Merkezi'nin (BIOMATEN) destek ve katkıları ile üniversitemiz ev sahipliğinde 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Tıp Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen seminerler devam ediyor

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen seminerler kapsamında farklı konu ve konuşmacılar öğrencilerle bir araya geliyor.

ACU Mühendislik Kulübü’nden “Design Thinking”

ACU Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen “Design Thinking” seminer ve atölye çalışmaları Tıp Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımıyla Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşti.

21. Biyomedikal Mühendisliği Ulusal Toplantısı’nın ev sahipliğini Acıbadem Üniversitesi üstlendi

Biyomedikal Mühendisliği Ulusal Toplantısı’nın (BİYOMUT) 21.’si, 24-26 Kasım 2017’de Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

İstanbul Biyotasarım Merkezi açıldı!

Daha fazla bilgi almak için başlığa tıklayınız.

“Biyotasarım yolu” için bilgilendirme toplantısı gerçekleşti

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Akın’ın öncülüğünde kurulan Biyotasarım Laboratuvarı’nda öğrencilerin yapabileceği projelerden bahsetmek için Prof. Dr. Akın, öğrencilerle ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Seminerleri Başarıyla Gerçekleştirildi

12 Nisan’da Tıp Mühendisliği Bölümü’nün konuğu olan Dr. Sercan Güngör Özkerim, fonksiyonel doku ve organ geliştirmek için kullanılması planlanan üç boyutlu hücre taşıyıcı sistemleri tasarımları hakkındaki güncel çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Tıp Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinden yaratıcı tıbbi çözümler

Yaratıcı Tıbbi Çözümler Proje Yarışması’nda projelerini Mehmet Ali Aydınlar, Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Prof. Dr. Yasemin Alanay’dan oluşan seçici heyete sunan Tıp Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin projeleri beğeni topladı.

ACU 101 Orientation Seminer Dersi’nin yeni dönemdeki ilk konuğu Prof. Dr. İrfan Güney oldu

Birçok farklı disiplinden konuşmacıyla öğrencileri buluşturan ACU 101 Orientation dersi kapsamında yeni dönemin ilk seminerini “Yönetimde Değişim ve Değişen Değerler” başlıklı sunumu ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Güney verdi.