I. Hastane Öncesi Acil Yardım ve Acil Tıp Sempozyumu gerçekleşti

Son Güncelleme: 09.04.19

I.Hastane Öncesi Acil Yardım ve Acil Tıp Sempozyumu Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı, Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Paramedik Derneği (PARDER) iş birliği ile 7-9 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Sempozyumda, hayatı tehdit eder hastalık ya da yaralanmada hastayı hayatta tutacak yaklaşım ve uygulamalar zincirinin iki halkası; hastane öncesi ve acil servis paydaşları bir araya geldi. Rallilerde, yetişkin öğrenmesine uygun, gerçek zamanlı, uygulama ve deneyimleme ortamı oluşturuldu.

Sempozyum Konuşmacıları:

• Doç. Dr. Serpil Yaylacı (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Başkanı ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Başkanı)
  • Doç. Dr. Süha Türkmen (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Üyesi ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Üyesi)
  • Doç. Dr. Orhan Çınar (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Üyesi ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Üyesi)
  • Dr. Hasan Aldinç (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Görevlisi ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi)
  • Dr. Cem Gün (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Görevlisi ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi)
  • Dr. Kamil Kayayurt (ACU Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Öğretim Görevlisi ve ACU SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi)

Sempozyum web sitesi için tıklayın.