Fizyoterapide Kariyer Buluşmaları devam ediyor

Son Güncelleme: 04.01.19

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz tarafından düzenlenen “Fizyoterapide Kariyer Buluşmaları”nın Aralık ayı başlıkları “Lenfödem Fizyoterapisi” ve “Dans Fizyoterapisti Olmak” idi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Kablan’ın konuşmacı olarak yer aldığı “Lenfödem Fizyoterapisi” başlıklı sunum 3 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşti.  Lenfödem Fizyoterapisi hakkındaki bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Kablan, bu alandaki çalışmalardan da söz ederek katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Demet Tekin’in konuşmacı olarak yer aldığı “Dans Fizyoterapisti Olmak” başlıklı sunum 17 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşti. Dans fizyoterapistliği hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Tekin, bu alandaki çalışmalardan da söz ederek katılımcıların sorularını cevaplandırdı.