Eczacılık Fakültemizin Basketbol Takımımız 14 Mayıs Eczacılık Günü Basketbol Turnuvası’nda üçüncü oldu

Eczacılık Fakültemizin Basketbol Takımı, bu yıl 11. si düzenlenen ve takımımızın ilk kez katıldığı 14 Mayıs Eczacılık Günü Basketbol Turnuvası’nda üçüncü oldu.

Eczacılık Söyleşileri: Ne yaparsan yap, aşk ile yap

ACU Eczacılık Öğrencileri Birliği (ACUPSA) tarafından düzenlenen Eczacılık Söyleşileri'nde Ecz. Emine Akgün’ü ağırladı

Öğrencimiz Ece Kuşçular’ın Havan Dergisi'nde yazısı yayımlandı

Eczacılık Fakültesi ikinci sınıf öğrencilerimizden Ece Kuşçular’ın, İstanbul Eczacı Odası yayın organı Havan Dergisi'nde yazısı yayımlanmıştır.

ACUPSA’dan “Dünya Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) Günü” etkinliği

ACU Eczacılık Öğrencileri Birliği (ACUPSA) tarafından KOAH Günü kapsamında Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen söyleşi 21 Kasım 2018 Perşembe günü gerçekleşti.

Eczacılık Fakültesi 1.sınıf öğrencimiz Zehranur Irmak’tan büyük başarı

İstanbul Eczacı Odası tarafından düzenlenen “Eczacılıkta Yeni İstihdam Alanları” başlıklı proje yarışmasında Eczacılık Fakültesi 1.sınıf öğrencimiz Zehranur Irmak ve danışmanı olarak Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ecz. Hilal Bardakcı Altan tarafından hazırlanan proje birincilik ödülünü kazandı.

Eczacılık Fakültesi öğrencileri Uluslararası İlaç ve Eczacılık kongresinde poster sunumları ile yer aldı.

İlk öğrencilerini 2016-2017 öğretim döneminde kabul eden Eczacılık Fakültesi’ nin ilk makalesi yayınlandı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert Ülgen, Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi’ ne katıldı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert ÜLGEN, 27 Mart 2017 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi' nde gerçekleşen Eczacılık Fakülteleri Dekanları Konseyi' ne katıldı.