Destek için “Umut Kermesi”

Son Güncelleme: 03.12.18

ACU Gönüllüleri, Acıbadem Türk Kızılayı ve ACU Dalış ve Yelkencilik Kulübü’nün iş birliği ile 15-20 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşen “Umut Kermesi”  ile ihtiyaç sahibi okula destek sağlandı.

ACU Gönüllüleri, Acıbadem Türk Kızılayı ve ACU Dalış ve Yelkencilik Kulübü üyeleri Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin kırtasiye ve kışlık giyecek gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Umut Kermesi”ni gerçekleştirdi. Etkinlikte elde edilen para ile öğrencilerin mont ve bot ihtiyacı karşılandı.

Öğrenci Kulüpleri, 24 Ekim-2 Kasım 2018 tarihleri arasında da hem Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin kıyafet ve kırtasiye hem de Hakkari’de bulunan bir okulun öğrencilerinin oyuncak ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Küçük Gönüllerde Büyük Mutluluk” adlı projeyi de gerçekleştirdi.