8 Kasım Dünya Radyoloji Günü kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programımız Kapadokya’ydı

Son Güncelleme: 03.12.18

Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı tarafından düzenlenen 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü sempozyumunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Programımız da yer aldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli,  Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğr. Gör. Pınar Elpen Karyemez ve Uzm. Eğt. Özge Kovan’ın sunumları ile yer aldıkları sempozyuma, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programımızdan öğrenciler de katıldı.

Sempozyumda Prof. Dr. Çizmeli “İlk Ders”, Öğr. Gör. Elpen Karyemez “MR Güvenliği”, Uzm. Eğt. Kovan ise “ABUS” başlıklı sunumları ile katılımcıları bilgilendirdi.