HİZMET ALIMI İÇİN AÇIK İHALE İLANI

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, TR10/19/FZD/0003 kodlu “ISTisNA -IStanbul Tanısız ve NAdir Hastalıklara Çözüm Platformu Fizibilite Projesi” fizibilite destek programı hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası Kayışdağı Caddesi No:32, 34752 Ataşehir /İstanbul adresinden veya www.istka.org.tr ve www.acibadem.edu.tr internet adreslerinden temin edilebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların sözleşme makamı tarafından onaylı ihale dosyasını bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur. İhale götürü bedel usulü olacaktır ve geçici teminat alınacaktır.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 25.12.2019 Çarşamba Saat: 10:00

Ayrıntılı bilgi ve açıklamalar; www.acibadem.edu.tr ve www.istka.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler 25.12.2019 tarihinde, saat 11:00’de ve Kayışdağı Caddesi No:32 C Blok Zemin Kat CZ01 Nolu Derslik 34752 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

1) İhale Dosyası

Son güncelleme tarihi: 28/11/2019