Duyurular ve Haberler

Acıbadem Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri 26-29 Nisan 2017 tarihlerinde bu yıl 3. kez düzenlenen İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi’ nde poster sunumları ile yer aldılar.

Acıbadem Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerinden Buse Ögel, Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hilal Bardakcı Altan danışmanlığında hazırladığı "Strategies to Overcome Oxidative Stress" ve "Review on Frequently Applied Antioxidant Activity Evaluation Methods" başlıklı posterleri ile İrem Bahcıvan, Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hilal Bardakcı Altan danışmanlığında hazırladığı "Historical Review of Pharmacy Throughout Ancient Ages" başlıklı posteri ile Atahan AkgünElif Begüm Yıldırım ve Pelin İyiköşker, Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nazlı Şencan danışmanlığında hazırladıkları "Eczacılık Hizmetleri ve İletişim Becerileri" başlıklı posterleri ile katılmışlardır.