UZEM Güz Dönemi Bütünleme Sınavı

25.12.2018

Sevgili Öğrenciler,

UZEM 2018-2019 Güz Dönemi Bütünleme  Sınavları aşağıdaki tarihlerde yapılacaktır.

16 Ocak 2019 Çarşamba Günü 17:30    Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - Türk Dili - İngilizce

17 Ocak 2019 Perşembe Günü 17:30    Tıbbi Terminoloji - Meslek Etiği       derslerinden Bütünleme Sınavları gerçekleşecektir.

Sınıf bilgileriniz e-mail adreslerinize gönderilecektir. E-mail'lerine ulaşamayan öğrenciler UZEM Ofisi'nden sınıflarını öğrenebilirler.

Sınav saatinden en az 15 dakika öncesinde sınav salonlarınıza geçiniz. Sınavlarınıza isminizin bulunduğu sınıfta girmeniz gerekmektedir.

Sınava girerken "Öğrenci Kimliği"nizi unutmayınız.

Öğrenci numaralarınızı kodlarken başına veya sonuna “0” (sıfır) eklemeden, sol taraftan başlayarak yalnızca Öğrenci Numaralarınızdaki rakamları kodlayınız.

Testinizin cevaplarını Optik Form’a kodlarken; doğru bölümlere işaretleme yaptığınızdan lütfen emin olunuz.

Başarılar..