2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencileri İçin Duyuru

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN DUYURU

Tıp Fakültesi 2019 Dekanlık Listesi’ne giren öğrenciler açıklandı

Tıp Fakültesi öğrencileri arasında bir önceki akademik yılda yıl ortalaması ile sınıfının ilk %10’luk dilimine giren öğrencilerin yer aldığı Dekanlık Listesi yayınlandı.

“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Mart

15

"Gut Microbiota And Therapeutic Approaches For Dysbiosis: Recent Developments And Future Perspectives"

15.3.2024

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'nın düzenlediği "Gut microbiota and therapeutic approaches for dysbiosis: Recent developments and future perspectives" adlı etkinlik 15 Mart 2019 Cuma günü A102'de gerçekleşecek.

Haziran

29

2019 Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni

29.6.2019