Tıp Fakültesi 6. Sınıf Seçmeli Staj Kayıtları

Tıp Fakültesi 2019 Dekanlık Listesi’ne giren öğrenciler açıklandı

Tıp Fakültesi öğrencileri arasında bir önceki akademik yılda yıl ortalaması ile sınıfının ilk %10’luk dilimine giren öğrencilerin yer aldığı Dekanlık Listesi yayınlandı.

“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Mart

15

"Gut Microbiota And Therapeutic Approaches For Dysbiosis: Recent Developments And Future Perspectives"

15.3.2024

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'nın düzenlediği "Gut microbiota and therapeutic approaches for dysbiosis: Recent developments and future perspectives" adlı etkinlik 15 Mart 2019 Cuma günü A102'de gerçekleşecek.

Nisan

28

Clinical Genomics and NGS Hibrid Kursu

28.4.2019

European School of Genetic Medicine, Acıbadem Üniversitesi ve Tıbbi Genetik Derneği iş birliği ile düzenlenen Clinical Genomics and NGS Hibrid kursu 28 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihinde Acıbadem Üniveristesi'nde gerçekleşecek.

Nisan

26

Kritik Durumlarda Monitörizasyon ve Sıvı Tedavisi Laboratuvar Çalıştayı

26.4.2019

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Kritik Durumlarda Monitörizasyon ve Sıvı Tedavisi Laboratuvar Çalıştayı 26-27 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek.