Tıp Fakültesi 2019 Dekanlık Listesi’ne giren öğrenciler açıklandı

Tıp Fakültesi öğrencileri arasında bir önceki akademik yılda yıl ortalaması ile sınıfının ilk %10’luk dilimine giren öğrencilerin yer aldığı Dekanlık Listesi yayınlandı.

“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Nisan

17

XI. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi (UTEK'20)

17.4.2020

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği'nin (TEGED) iş birliği ile düzenlediği XI. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi 15-17 Nisan 2020 tarihinde konferans salonunda gerçekleşecek.

Kasım

16

NeoGIStanbul-2019 "Neonatal Gastrointestinal Hastalıklar ve Beslenme Sempozyumu"

16.11.2019

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen NeoGIStanbul-2019 “Neonatal Gastrointestinal Hastalıklar ve Beslenme Sempozyumu” 16 Kasım 2019 tarihinde Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşecek.