“Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı

Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Reyhan Çeliker ve Doç. Dr. Ayçe Atalay’ın editörlüğünü yaptığını “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon” el kitabı yayımlandı.

Aralık

15

Alt Ekstremite Kırıklarında İntramedüller Çivileme Sempozyumu

15.12.2018

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nın düzenlediği "Alt Ekstremite Kırıklarında İntramedüller Çivileme Sempozyumu" 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Acıbadem Altunizade Hastanesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek.

Aralık

13

Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları: “Functional Enrichment Methodology for Analyzing Omics Data to Study Aetiology of Rare Diseases”

13.12.2018

Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları’nın 13 Aralık 2018 Perşembe günü gerçekleşecek olan etkinliğine Dr. Ceren Saygı katılacak.