Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Sağlık Girişimleri Küresel Pazara Erişimi Projesi Eğitim Hizmeti Alım İhalesi

25.2.2019

HİZMET ALIMI İÇİN İHALE İLANI

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı Girişimcilik  Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, TR10/18/GMP/0051 kodlu “Sağlık Girişimleri Küresel Pazara Erişimi” projesi 6 lot halinde

1.    LOT: ULUSLARARASI SAĞLIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK İŞ MODELİ PLANLAMA EĞİTİMİ

ULUSLARARASI FONLAR VE PROJE YAZMA EĞİTİMİ

GLOBAL PAZARA ERİŞİM VE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ SEMİNERİ

2.    LOT: ULUSLARARASI SAĞLIK STANDARTLARI VE SÜREÇLERİ EĞİTİMİ

3.    LOT: ULUSLARARASI PATENT BAŞVURULARI (PCT) EĞİTİMLERİ

4.    LOT: ULUSLARARASI PAZARLAMA VE SATIŞ STRATEJİLERİ EĞİTİMİ

STARTUPLAR İÇİN FİNANSMAN EĞİTİMİ

5.    LOT: GİRİŞİMCİLİK HUKUKU EĞİTİMİ

6.    6.LOT: MARKA VE KURUMSAL KİMLİK TASARIMI EĞİTİMİ

hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası Kayışdağı Caddesi No:32, 34752 Ataşehir /İstanbul adresinden veya www.istka.org.tr ve www.acibadem.edu.tr  internet adreslerinden temin edilebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların sözleşme makamı tarafından onaylı ihale dosyasını bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

Teklif  teslimi için son tarih ve saati: 26.03.2019 Saat: 09:00

Ayrıntılı bilgi ve  açıklamalar; www.acibadem.edu.tr ve www.istka.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler 26.03.2019 tarihinde, saat 10:00’da ve Kayışdağı Caddesi No:32 C-Blok Zemin Kat CZ-01 Nolu Derslik 34752 Ataşehir / İstanbul  adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale Dosyasını İndirmek için Tıklayınız.