Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniverstesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Kadrosu Giriş Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

Ekim

1. Medikal Biyoteknoloji Öğrenci Kongresi

12.10.2019

Üniversitemiz Medikal Biyoteknoloji Lisansüstü öğrencileri (ACUMEDBİOTECH), Medikal Biyoteknoloji Öğrenci Topluluğu ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü (ACUGEN) iş birliğiyle düzenlenen “I. Medikal Biyoteknoloji Öğrenci Kongresi” 12 Ekim 2019 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleşecek.

Nisan

II. Psikoloji Günleri: Sanal Dünyada İnsan

27.4.2019

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Kulübü'nün düzenlediği II. Psikoloji Günleri: Sanal Dünyada İnsan adlı etkinlik 27-28 Nisan 2019 tarihinde konferans salonunda gerçekleşecek.