2019-09 “Sağlık Girişimleri Küresel Pazara Erişimi Projesi” Zirve Organizasyonu Hizmet Alımı ihalesi

23.8.2019

HİZMET ALIMI İÇİN AÇIK İHALE İLANI

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, TR10/18/GMP/0051 kodlu “Sağlık Girişimleri Küresel Pazara Erişimi” projesi “Uluslararası Sağlık Sektörüne Yönelik Zirve Organizasyonu” açık ihale usulü ve götürü bedel esaslı teklif ile hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası Kayışdağı Caddesi No:32, 34752 Ataşehir /İstanbul adresinden veya www.istka.org.tr ve www.acibadem.edu.tr  internet adreslerinden temin edilebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların sözleşme makamı tarafından onaylı ihale dosyasını bedelsiz, imza karşılığı alması zorunludur.

Teklif  teslimi için son tarih ve saati: 23.09.2019 Pazartesi Saat: 13:00

Ayrıntılı bilgi ve  açıklamalar; www.acibadem.edu.tr ve www.istka.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler 23.09.2019 tarihinde, saat 14:30’de ve Kayışdağı Caddesi No:32 C Blok Zemin Kat CZ-01 Nolu Derslik 34752 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

1) İhale Dosyası

2) Acu Organizasyon İhalesi Zeyilname