Öğr. Gör.

Dilek Ciftci

Meslek Yüksekokulu Aşçılık
Dilek Çiftci, lisans diplomasını Yeditepe Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ve aynı üniversite’nin Gıda Mühendisliği Bölümü Yandal Programı’ndan 2013 yılında; yüksek lisansını Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde 2016 yılında tamamlamıştır. Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde üç yıl asistanlık yapmıştır. Çölyak hastaları için özel geliştirilmiş “protein miktarı yüksek glutensiz tarhana” ürün patentine sahip bir çalışması bulunmaktadır. Ürün geliştirme üzerinde çalışmalar yapmaktadır. 2016 yılında Acıbadem Üniversitesi’nde Öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.
Yüksek Lisans Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik
Lisans Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Yandal-Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Lise Yalova Lisesi
Patent: Çölyak hastaları için, Yüksek proteinli Glutensiz Tarhana-2015
×
Arama yapmak için ENTER tuşunu kullanabilir, ▼/▲ tuşları ile önerilenler arasında seçim yapabilir ve ESC tuşu ile kapatabilirsiniz.