Tıp Mühendisliği Kariyer Günü

Son Güncelleme: 10.06.19

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümümüz tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Tıp Mühendisliği Kariyer Günleri”  11 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşti.

Kurumsal hayat ve girişimcilik dünyasından profesyonellere Tıp Mühendisliği alanındaki yetişmiş iş gücünü tanıtmanın ve yöneticilerin mühendis adaylarında aradıkları yetkinlikleri paylaşmalarının hedeflendiği etkinliğin bu yıl ilki düzenlendi.

Mühendislik öğrencilerinin projelerini sunma fırsatı yakaladığı ve davetli firmaların öğrencilerle bir araya geldiği etkinlikte öğrenci-mezun-sektör tanışmaları ile karşılıklı yetkinlik, misyon, vizyon ve bilgi aktarımı sağlandı.

Kariyer Günü kapsamında önemli konuşmacılar da mühendis adayları ile bir araya geldi. Kariyer Günü programı kapsamında Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Akın, Medtronic Türkiye Genel Müdürü Esen Tümer, Siemens Healthineers Türkiye Görüntüleme Bölümü Pazarlama Müdürü Ömer Demir, Response Ortho Genel Müdürü Şehmuz Işın, College Coach Kurucusu Tuğrul Gerdan, Kariyer.net Etkinlik Yöneticisi Semih Gümüş konuşmacılar arasında idi.

Kariyer Günü’ne farklı üniversitelerden tıp mühendisliği, biyomedikal mühendisliği ve biyomühendislik alanlarında öğrenim gören öğrenciler yoğun katılım gösterdi.