Tıp Fakültesi öğrencilerimiz TurkMSIC Ulusal Staj Değişimi Çalışma Kolu Direktörü ve TurkMSIC Ulusal Kapasite Gelişimi Destek Birimi Direktörü seçildi

Son Güncelleme: 30.05.19

11-13 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşen Türk Tıp Öğrencileri Birliği Genel Kurulu'nda, Acıbadem Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı ve Tıp Fakültemiz 2. sınıf öğrencisi Emine Konaç, TurkMSIC Ulusal Staj Değişimi Çalışma Kolu Direktörü, Acıbadem Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Denetim Kurulu Üyesi ve Tıp Fakültemiz 3. sınıf öğrencisi Kaan Mert Güven, TurkMSIC Ulusal Kapasite Gelişimi Destek Birimi Direktörü seçildi.

Türk Tıp Öğrencileri Birliği Ulusal Yöneticileri olarak üniversitemizi ve Tıp Fakültemizi temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.