Kampüs Buluşmaları Mayıs ayında da önemli konuşmacıları ağırladı

Son Güncelleme: 10.06.19

Tıp Fakültemiz tarafından her ay farklı konu ve konuşmacıların yer aldığı Kampüs Buluşmaları Mayıs ayında da dopdoluydu.

Mayıs ayı programında yer alan konuşmacılar ve konu başlıkları ise şöyle;

02 Mayıs 2019 - : “Değişimin Yönetimi”

Doç. Dr. Levent Altıntaş (Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD)

09 Mayıs 2019 - “The Future of Medicine”

David Clements, MD (Professor of Orthopaedic Surgery and Neurosurgery at CMSRU, Past Chair of the CMSRU Medical School Admissions Committee)