2018-Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu

8.3.2018

Değerli Meslektaşlarımız,

Sağlıklı yaşamın temel bileşeni olan yeterli ve dengeli beslenmenin, hastalıkların önlenmesi ve tedavisindeki yeri tartışılmazdır. Bu bağlamda, hızla gelişen ve değişen bilim, yeni kavram ve tedavi yöntemlerinin gelişmesine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle bu yıl "2018 - Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu"nun ana teması "Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konulara Devam" olarak belirlenmiştir.

Sempozyum kapsamında "ProbioCLASS - Beslenme & Prebiyotik & Probiyotik Bahar Okulu" kapsamında, bağırsak mikrobiyotasının şekillenmesinde büyük öneme sahip prebiyotikler, probiyotikler ve diyet örüntüsü hakkında güncel bilgileri irdeliyor olacağız.

Tüm bu konularla “2018 - Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu” nda sizlerle bir arada buluşabilmenin heyecanını yaşıyoruz. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak organize ettiğimiz “Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konulara Devam" temalı “2018 - Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu”, 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, Kerem Aydınlar Kampüsü’nde yapılacaktır. Sempozyum ile ilgili ayrıntılara www.sys2018.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Beslenme ve Diyetetik alanı ile ilgili güncel konuların yer alacağı, katılımlarınızla değer bulacak ve zenginleşecek “2018 – Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu”nda birlikte olabilmek dileğiyle.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Murat Baş