En iyi kullanım için javascript kullanımını aktifleştirin.

Akademik Kadro

Aşçılık Bölümü

Program Hakkında

  • Aşçılık Programı’nın amacı; iyi yemek yapabilen profesyonel yetiştirmenin yanı sıra aldıkları derslerle sağlık ve beslenme açısından da konunun önemini bilen, yemek kültür tarihi hakkında bilgi sahibi olan bireyler yetiştirmektir.
  • Aşçılık Programı’nın öğrenim süresi 2 yıl olup, öğrenim dili Türkçe’dir.
  • Programda, teorik bilgilerle beraber Aşçılık Atölyesi’nde uygulamalı eğitimler gerçekleştirilir.
  • Öğrencilerin 4. yarıyılda 40 günlük zorunlu staj dönemleri mevcuttur. Öğrenciler stajlarını “Ala carte restoran” veya büyük otel mutfaklarında gerçekleştirir.

Mezuniyet Sonrası

  • Bu program mezunları, yeme-içme sektöründe çalışma imkanı bulabilirler.

BÖLÜM HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İSTİYORUM

BÖLÜM MEZUNU DİYOR Kİ...

BÖLÜM MEZUNU DİYOR Kİ... JANE DOE 2014 Tıp Fakültesi Mezunu Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tempor erat a suscipit lacinia. Sed nec ex non ex auctor tincidunt. Proin ultricies, quam in tincidunt gravida, lorem arcu feugiat elit, ut facilisis ex magna eu nunc. Donec imperdiet magna at nisl tincidunt, et vestibulum mi aliquet. Sed sed risus vitae augue gravida imperdiet. Vestibulum convallis ligula eu leo semper accumsan. Ut pellentesque egestas leo, in eleifend massa cursus ut. Aliquam sollicitudin ornare sem, et aliquet nulla. Aenean efficitur accumsan fermentum. Nam quis risus arcu.

AKADEMİK KADRO

  • Öğr. Gör. Dr. Seniye ÖZKORAL Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi, Genel Sekreter Yardımcısı
  • Öğr. Gör. Elif Dorman Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi
  • Öğr. Gör. Nur Ece Sonmez Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi
  • Öğr. Gör. Dilek Çiftci Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi
TÜMÜNÜ GÖR

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü

Kayışdağı Cad. No:32 Ataşehir/İSTANBUL

0216 500 44 44