Umut Kermesi’yle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine giyecek yardımı

Son Güncelleme: 02.11.17

ACU Gönüllüleri Kulübü, 18-24 Ekim tarihlerinde "Umut Kermesi" adında bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi. Yaklaşık 40 öğrencinin hazırladığı yemeklerle düzenlenen bu kermese, öğretim üyeleriyle öğrenciler yemek alarak ve bağışta bulunarak destek verdiler.

Umut Kermesi’nden elde edilen gelirle, Ferhatpaşa'daki Mustafa Öncel İlköğretim Okulu'ndaki ihtiyaç sahibi 106 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunuldu. ACU Gönüllüleri Yönetim Kurulu öğrencileri ve kulübün danışman hocası Yrd. Doç. Nuray Alaca, bot ile mont yardımlarını bizzat ulaştırdı. Ayrıca okul müdürü ve öğretmenleriyle yapılan görüşmelerde, okula daha fazla nasıl yardımda bulunulabileceği konusunda görüş birliğine varılıp yeni projeler için bilgi edinildi.

Ataşehir / İSTANBUL