Tıp Fakültesi öğrencileri II. Genç Pediatristler Kongresi’nde poster sunumlarıyla yer aldı

Son Güncelleme: 02.01.17

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Türk Pediatri Kurumu tarafından 2-4 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenen 2. Genç Pediatristler Kongresi’nde poster sunumları ile yer aldı.

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem VI öğrencileri Int. Dr. Yağız Yolcu ve Int. Dr. Pınar Öztekin, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vildan Ertekin danışmanlığında hazırladıkları "Unutulmaması gereken bir kusma nedeni: Kafa içi yer kaplayan kitle" ve "Nadir bir alt gastrointestinal kanama nedeni: Dev juvenil polip" başlıklı posterlerini 2. Genç Pediatristler Kongresi’nde sundu.

Ataşehir / İSTANBUL