Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı ve Leica Microsystems işbirliği ile workshop

Son Güncelleme: 04.06.18

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı ve Leica Microsystems işbirliği ile düzenlenen workshop; EM Sample Preparation of Biological Materials 3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleşti.

Elektron mikroskopunda örnek inceleme öncesi örnek hazırlama prosedürlerindeki en son gelişmelerin sunulması ve oda sıcaklığı örnek hazırlıklarının demonstrasyonu amacıyla düzenlenen workshopta katılımcılar, 2 gün boyunca Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Mikroskopi Laboratuvarlarında uzman ve sertifikalı Leica Microsystems Türkiye ve Viyana ekibi tarafından Transmisyon (TEM) ve Taramalı elektron mikroskopları (SEM) hakkında hem teorik hem uygulamalı eğitimler aldı.

Etkinlik bitiminde tüm katılımcılara sertifika verildi.