Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman’ın da aralarında bulunduğu uluslararası ekibe İngiltere Medical Research Council’den Büyük Destek

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman’ın da aralarında bulunduğu, University College London ve St. George’s University liderliğinde uluslararası ekip tarafından yürütülecek proje İngiltere Medical Research Council tarafından kabul edilerek” Large Partnership Award” desteğini kazandı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2021 Stratejik Planı yayımlandı

Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı düzenlendi

Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı, 8 Kasım 2017 Çarşamba günü Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Dereceye Giren Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Öğrencilerine Sertifikaları Verildi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Stratejik Plan ve Kalite Çalıştayları Gerçekleştirdi.