Sektör Buluşması-5: “Ulusal Sağlık Programları”

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, ulusal ve uluslararası “Sağlık Politikaları”na katkı sağlamak üzere yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen Sektör Buluşmalarının beşincisi “Ulusal Sağlık Programları” konulu panel, 31 Mart 2017 Cuma günü 14:30-17:00 saatleri arasında Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün başkanlığını yapacağı panelde; 2006-2009 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü İcra Kurulu üyeliği de yapmış olan  İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü ve Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Sabahattin Aydın; Novartis AG Sağlık Sistemleri Direktörü Dr. Bakhuti Shengelia; 2010-2013 yılları arasında Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölgesi Daimi Komitesi üyeliği yapmış olan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Bekir Keskinkılıç; Deloitte Belçika’dan Danışman Dr. Ömer Saka panelist olarak yer alacaklar.

Ataşehir / İSTANBUL