Sağlık Yönetimi Kulübü, Mart ayını dolu dolu geçirerek üç önemli etkinlik gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 22.12.16

Sağlık Yönetimi Kulübü farklı konu ve konuşmacılarıyla gerçekleştirilen Mart ayını dolu dolu geçirdi. “Sağlıkta kişisel verilerin gizliliğinde etik ve yasal tartışmalar” konulu konferansı ile Doç. Dr. Gürkan Sert, “İmajım ne söylüyor?” konulu konferansı ile Uz. Psikolog Pınar Kopar ve “Aşkın felsefi ve tıbbi ilişkisi” konusu ile de Acıbadem Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Tarkan Geçgel Sağlık Yönetimi Kulübü’nün konuğu oldu.

Sağlıkta Kişisel Verilerin Gizliliğinde Etik ve Yasal Tartışmalar Konferansı

Sağlık Yönetimi Kulübü tarafından düzenlenen ve 15 Mart’ta gerçekleştirilen konferansa, Hasta Hakları Derneği Başkanı ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik A.B.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gürkan Sert konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte, son dönemde yoğun olarak gündeme gelen örnek vakalar hukuksal ve etik boyutuyla irdelendi, sağlık yöneticilerine düşen görevler konusunda önemli bilgiler paylaşıldı.

İmajım Ne Söylüyor Konferansı

Laven Eğitim ve Danışmanlık’ın kurucusu, Uzman Psikolog Pınar Kopar’ın konuşmacı olarak katıldığı ve 22 Mart’ta gerçekleştirilen konferansta “İmaj nedir, doğru imaj tanımı nedir?“ sorularının cevabı tartışıldı. Ayrıca imaj konusunda doğru bilinen yanlışlara değinildi. Pozitif anlamda iz bırakan imaj sahibi olabilmenin önemi vurgulanırken, nasıl imaj geliştirebileceği konusunda bilgi verildi.

Aşkın Felsefi ve Tıbbi İlişkisi Konferansı

Acıbadem Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Tarkan Geçgel’in konuşmacı olarak katıldığı ve 29 Mart’ta gerçekleştirilen konferansta, aşkın felsefi ve tıbbi ilişkisi tartışıldı. Çeşitli örnekler verilerek, katılımcılarla interaktif olarak aşkın felsefi ve tıbbi boyutuna değinildi. Aşkın edebiyat dünyasındaki yeriyle devam eden konferans, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Ataşehir / İSTANBUL