Prof. Dr. Fehime Aksungar’ın yürütücüsü olduğu “"Nöron Hücrelerinde, Uzun Süreli Açlık Modelinin Enerji Metabolizması ve Mitokondrial Fonksiyonlara Etkileri" başlıklı proje TÜBİTAK Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.

Tubitak 3501 Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Proje Desteği

Dr. Deniz Ağırbaşlı Tubitak 3501 Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Proje Desteği aldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bezmialem Vakıf Üniversitesinin düzenlemiş olduğu “ 29. Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri” toplantısına katıldı.

Ataşehir / İSTANBUL