Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü Biyoetik Anabilim Dalı Avrupa Tıp Etiği Merkezleri Birliği üyesi oldu

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Biyoetik Anabilim Dalı, 2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Avrupa Tıp Etiği Merkezleri Birliği (European Association for the Centres of Medical Ethics, EACME) üyesi oldu.

Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı düzenlendi

Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı, 8 Kasım 2017 Çarşamba günü Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Fehime Aksungar’ın yürütücüsü olduğu “"Nöron Hücrelerinde, Uzun Süreli Açlık Modelinin Enerji Metabolizması ve Mitokondrial Fonksiyonlara Etkileri" başlıklı proje TÜBİTAK Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.

Tubitak 3501 Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Proje Desteği

Dr. Deniz Ağırbaşlı Tubitak 3501 Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Proje Desteği aldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bezmialem Vakıf Üniversitesinin düzenlemiş olduğu “ 29. Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri” toplantısına katıldı.