Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama
Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama

Gastronomik Söyleşiler bu ay Chef Claudio Chinali ve Yemek Tarihçisi Psicilla Mary Işın’ı ağırladı

Acıbadem Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Medya ve Gastronomi dersi kapsamında düzenlenen “Gastronomik Söyleşiler” Nisan ayında da farklı konu ve konuşmacıları öğrencileri ile buluşturdu.

Gastronomik Söyleşiler Mart ayında da dopdoluydu

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Medya ve Gastronomi dersi kapsamında düzenlenen “Gastronomik Söyleşiler” Mart ayında da farklı konu ve konuşmacılarla öğrencileri buluşturdu.

Aşçılık Programı Medya ve Gastronomi dersi kapsamında “Gastronomik Söyleşiler” devam ediyor…

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Gastronomik Söyleşiler; Şubat ayında farklı konu ve konuşmacılarla öğrencileri buluşturdu.

Aşçılık Programı 2.sınıf öğrencilerimize ödül

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerimizden Buse Kurt, Eda İpek ve Gamze Kırmızıtaş gümüş madalya kazandı.

Aşçılık Programı “Gastronomik Söyleşiler” kapsamında Gourmand Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor’u ağırladı

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen Gastronomik Söyleşiler; Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor’un “Bir İmparatorluğun Mutfak Hikayeleri” adlı sunumuyla 14 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşti.

Gastronomik Söyleşiler’de “aşure” konuşuldu

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı’nın düzenlediği Gastronomik Söyleşiler kapsamında aşurenin tarihsel ve dinsel boyutuna değinildi.

Aşçılık Programı, “Medya ve Gastronomi” dersinde ünlü şefleri ağırladı

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı “Medya ve Gastronomi” dersi kapsamında önemli konuşmacıların katıldığı söyleşiler düzenledi.

Aşçılık Programı “Medya ve Gastronomi” dersinde önemli konuşmacıları ağırladı

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı “Medya ve Gastronomi” dersi kapsamında önemli konuşmacıların katıldığı söyleşiler düzenledi.

BİZEULAŞIN
Kayışdağı Caddesi No:32, 34752
Ataşehir / İstanbul