Kişisel Verilerin Korunması ve Sağlık Sektörü

Son Güncelleme: 27.12.16

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin düzenlediği Sektör Buluşmaları’nın ikincisi, “Kişisel Verilerin Korunması ve Sağlık Sektörü” konulu panelle 27 Mayıs Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Panele İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bilişim Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Leyla Keser, Sağlık Bakanlığı Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. M. Mahir Ülgü, Sosyal Güvenlik Kurumu İzleme ve Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Mustafa Öztürk, Acıbadem Sağlık Grubu Bilgi Teknolojileri Direktörü Kemal Kaplan ve Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. Genel Müdürü Murat Lostar konuşmacı olarak katıldı.

“Kişisel Verilerin Korunması ve Sağlık Sektörü” konulu panelde bilişim hukuku, veri güvenliği, Medulla uygulamaları, e-nabız ve Sağlık Bakanlığı’nın bu alandaki diğer projeler ve uygulamalar tartışıldı; kamu ve özel sektörün bakışı ile eleştiri ve katkıları gündeme getirildi.

Ataşehir / İSTANBUL