Hemşirelikte Profesyonellik Geliştirme Seminerlerinin ikincisi konferans salonunda gerçekleştirildi

Son Güncelleme: 13.02.18

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Kariyer Geliştirme Komisyonu ve Acıbadem Hemşirelik Direktörlüğü’nün işbirliği ile hazırlanan, Hemşirelikte Profesyonellik Geliştirme Seminerlerinin ikincisi 06 Şubat 2018 Perşembe günü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Nurgün Platin’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde; “Sağlık Kavramındaki Değişim Süreci ve Post Modern Hemşirelik Anlayışı” başlıklı konferansın ardından Hemşirelik bölümü öğrencilerinin katılımıyla “Profesyonel Hemşirelik Rolleri ve Hemşireliğin Profesyonel Değerleri” konulu bir interaktif tartışma gerçekleştirildi.

İlgi ile izlenen seminere; Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri, Acıbadem Sağlık Grubu yöneticileri ve hemşireleri, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katıldı.

Ataşehir / İSTANBUL