Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları’nın üçüncüsü gerçekleşti

Son Güncelleme: 22.12.16

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen “Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” eğitiminin üçüncüsü 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

Farklı üniversite ve kurumlardan 27 katılımcının yer aldığı eğitimde standartlar doğrultusunda uygulama yapmanın yanı sıra, hemşirelerin “Nereden başlayacağız?” ve “Nasıl uygulayacağız?” sorularının yanıtları ve simülasyonla edinilen bilgi ve uygulama deneyimleri paylaşıldı.

İki gün süren eğitimin birinci gününde katılımcılara, hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar ve kuramlar doğrultusunda oluşturulan bilgiler sunuldu. Eğitimin ikinci günü katılımcılar, İleri Düzey Simülasyon ve Eğitim Merkezi CASE’de, hemşirelikte simülasyonla eğitime yönelik standartlar ve kuramlar doğrultusunda ön bilgilendirilme, senaryo ve çözümleme ile ilgili uygulamaları izleme ve daha sonrasında da bu uygulamalara katılma imkânı buldular. Eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

Ataşehir / İSTANBUL