Hemşirelik Bölümü’nden “Öğretim Elemanı Geliştirme Programı”

Son Güncelleme: 07.04.17

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 19 Ekim-5 Aralık 2016 tarihleri arasında A.B.D. Fulbright Bursu ile Minnesota Üniversitesi Emekli Öğretim Üyelerinden Dr. Mary Jane Madden’ı konuk öğretim elemanı olarak Acıbadem Üniversitesi’nde ağırladı.

Dr. Madden üniversitede bulunduğu 7 haftalık süre içerisinde, 16 saatlik teorik ve sınıf  içi uygulamalı dersleri, 14 saatlik İngilizce Tartışma Grup aktiviteleri ve 4 saatlik bir workshop çalışmasını kapsayan  bir “Öğretim Elemanı Geliştirme Programı” yürüttü. Hemşirelik Bölümü öğretim üye ve elemanları bu programı tamamlayarak Katılım Belgesi aldılar.

Bulunduğu sürede lisans ve lisansüstü derslere katılan, hemşirelik mesleği ve Amerika’daki hemşirelik eğitim ve uygulamalarına ilişkin deneyimlerini hemşirelik öğrencileri ile paylaşan Dr.Madden ayrıca Acıbadem Üniversitesi Atakent ve Maslak hastanelerine ziyarette bulundu ve Acıbadem Sağlık Grubu yönetici hemşirelerine yönelik Etkili Sunum Teknikleri ve Değişim Yönetimi konularında konferanslar verdi.

Ataşehir / İSTANBUL