Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden “Toplumsal Duyarlılık” dersi kapsamında seminerler

Son Güncelleme: 24.04.17

Hemşirelik Bölümü öğrencileri, “Toplumsal Duyarlılık” dersi kapsamında gerçekleştirdikleri seminerler ile önemli toplumsal konulara dikkat çekmeye çalıştı.

Hemşirelik Bölümü öğrencileri “Deniz Kıyılarının Korunması Semineri”ni düzenledi

Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Grup Mavi, gönüllü olarak geliştirdikleri Denizleri Yaşatalım, Adaları Koruyalım Projesi’ni 10 Nisan 2017 Pazartesi günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirdi. Bu proje kapsamında stant açıldı ve seminer düzenlendi. Deniz Temiz Derneği (TURMEPA)’nden Serap Mutlu Durak’ın deniz kirliği ile ekolojik dengenin bozulması durumunda insanların çevresel etkenlerden olumsuz etkilenmesi konusu üzerinde durduğu seminere öğrenciler ve Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri katıldı.

Proje Sorumlusu: Züleyha Uğur

Proje Yürütücüleri: Nuray Arabacı, Eda Albayrak, Feride Ersoy, Selin Çan, Ayşenur Sayın

Hemşirelik Bölümü öğrencileri “Kök Hücre Bağışına İlişkin Farkındalık Kazandırma” çalışmalarına başladı

Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Kök 7 grubunun düzenlediği, Kök Hücre Bağışı Bilgilendirme Semineri 12 Nisan 2017 Çarşamba günü gerçekleşti. Türk Kızılayı'ından Nesrin Gürsul Akdağ ve Funda Karaaslan’ın verdiği seminere öğrenciler ve öğretim üyeleri katıldı.

Türkkök- Kızılay ile işbirliği yapan öğrenciler, “Kahraman Olmak Sandığınız Kadar Zor Değil” isimli projeleri kapsamında yaklaşık 1000 adet yemek tepsisine yerleştirdikleri bilgilendirme notunu paylaştı. APlus önünde stant açan Kök 7, tüm gün kök hücre bağışına ilişkin bilgilendirme broşürü dağıttı.

Proje Sorumlusu: Metin Yılmaz

Proje Yürütücüleri:  Büşra Ünal, Aylin Tezcan, C. İlayda Bodur, Z. Burçak Karademir, Murat Amancalı, Atakan Yakar

Hemşirelik Bölümü öğrencileri “Meme Sağlığı Semineri” düzenledi

Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri,  gönüllü olarak geliştirdikleri Sihirli Dokunuşlar Projesi kapsamında 12 Nisan 2017 Çarşamba günü “Meme Sağlığı Semineri” düzenledi.

Türkiye Meme Vakfı (MEVA) Başkanı Dr. Can Gürbüz’ün konuşmacı olduğu seminere öğrenciler ve Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri katıldı.

Proje Sorumlusu: Tuğba Güner

Proje Yürütücüleri:  Deniz Aslan, Tuğba Özmüş, Merve İstanbulluoğlu, Betül Çetin, Nurşen Çalık, Kübra Çetin, Ahmet Akak

Ataşehir / İSTANBUL