Hemşirelik Bölümü öğrencileri TOÇEV ile işbirliği yaparak çocuklara hijyen eğitimi verdi

Acıbadem Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında, bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdiler. Kendilerine Küçük Ağaçlar adını veren öğrenciler Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile işbirliği yaparak Ellerim Sabunla Buluştu, Mikroplar Uçtu isimli projelerini hayata geçirdiler.

TOÇEV atölyelerinde 29.05.2016'da 8-12 yaş grubunda 43 çocukla bir araya gelen proje grubu, kişisel vücut temizliği ve el yıkama konularını içeren Hijyen seminerini verdi.

Proje Sorumlusu: Seda Cengiz

Proje Yürütücüleri: Aygül İslam, Hatice Altuner, İzel Altınbilek, Kübra Güneş, Tuğçe Baydar, Neşet Özalp,

Proje Danışmanı: Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus