Hemşirelik Bölümü öğrencileri Organ Bağışı Semineri düzenledi

Acıbadem Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında "Ya Bekleyen Sen Olsaydın?" adlı projeyi geliştirdiler. Kendilerine Çılgın Donörler adını veren öğrenciler, Türk Böbrek Vakfı ile işbirliği yaparak, vakıfta gönüllü çalışmalarını sürdürdüler. Proje grubu, 23.05.2016 Pazartesi günü, 12:30-13:30 saatleri arasında Organ Bağışı Semineri'ni Acıbadem Üniversitesi'nde düzenledi.  Seminere; Türk Böbrek Vakfı Projeler Koordinatörü Ayşe Onat sunumları ile katıldı.

Video gösterisi ile sona eren seminere Acıbadem Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Güney, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çalışanlar katıldı.

Proje Sorumlusu: Neslihan Elif Farsak

Proje Yürütücüleri: Yağmur Güleryüz, Gözdenur Ünlü, Merve Büker, Burcu Ercan, Arifenur Aydoğan, Gamze Kılıç

Proje Danışmanı: Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus