Hemşirelik Bölümü öğrencileri kampüste stant açtı

Acıbadem Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve AIDS 'ten korunma adlı bir proje geliştirdiler. Rissus adlı bir grup kuran öğrenciler, Türkiye Aile Planlaması Vakfı ile işbirliği yaparak gönüllü çalışmalarını sürdürdü.

Öğrenciler 10.05.2016 da saat:12:30-13:30 arasında, Nurşen Kanbur'un davetli konuşmacı olarak katıldığı, Güvenli Cinsel Yaşam konulu semineri düzenlediler. Rissus grubu 13.05.2016 tarihinde ise, AIDS'den korunma konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Acıbadem Üniversitesi, A-Plus Cafe önüne stant kurdu. Standa öğrencilere maskot, rozet ve AIDS den korunmaya yönelik  bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Proje Sorumlusu: Merve Övüdcü

Proje Yürütücüleri: Asiye Kaya, Gülşah Sedef Aydoğmuş , Seval Korkmaz Zarif Meynioğlu, Boran B.Aymaz, Sinem Özdamar, Hanifi Bodur

Proje Danışmanı: Yrd. Doç. Dr. Bahire Ulus