Hemşirelik Bölümü 14. Klinik Sorumlu Hemşireleri Sempozyumu’na katıldı

Son Güncelleme: 17.05.18

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşirelikleri’nin her yıl klinik sorumlu hemşireler arasında bilgi güncellemesi amacıyla düzenledikleri “14. Klinik Sorumlu Hemşireleri Sempozyumu” bu yıl 25-27 Nisan 2018 tarihlerinde Ramada Plaza İstanbul City Center Hotel’de gerçekleşti.

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü’nün de destek verdi. Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın düzenleme kurulu eş başkanlığını yaptığı sempozyuma Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Esra Uğur ve Dr. Yasemin Uslu konuşmacı olarak katıldı. “Kültüre Duyarlı Hemşirelik Bakım Uygulamaları” gibi güncel konuların ele alındığı sempozyumda “Hasta Güvenliği ve Önemi, Klinik Liderler Kimlerdir ve Nasıl Seçilmelidir?, Kanıta Dayalı Uygulama, Uygulamada Klinik Rehberlik” gibi konulara da yer verildi.