İlk öğrencilerini 2016-2017 öğretim döneminde kabul eden Eczacılık Fakültesi’ nin ilk makalesi yayınlandı.

Eczacılık Fakültesi öğrencileri Uluslararası İlaç ve Eczacılık kongresinde poster sunumları ile yer aldı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert Ülgen, Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi’ ne katıldı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert ÜLGEN, 27 Mart 2017 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi' nde gerçekleşen Eczacılık Fakülteleri Dekanları Konseyi' ne katıldı.

Ataşehir / İSTANBUL