Eczacılık Fakültesi 1.sınıf öğrencimiz Zehranur Irmak’tan büyük başarı

İstanbul Eczacı Odası tarafından düzenlenen “Eczacılıkta Yeni İstihdam Alanları” başlıklı proje yarışmasında Eczacılık Fakültesi 1.sınıf öğrencimiz Zehranur Irmak ve danışmanı olarak Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ecz. Hilal Bardakcı Altan tarafından hazırlanan proje birincilik ödülünü kazandı.

Eczacılık Fakültesi öğrencileri Uluslararası İlaç ve Eczacılık kongresinde poster sunumları ile yer aldı.

İlk öğrencilerini 2016-2017 öğretim döneminde kabul eden Eczacılık Fakültesi’ nin ilk makalesi yayınlandı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert Ülgen, Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi’ ne katıldı.

Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mert ÜLGEN, 27 Mart 2017 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi' nde gerçekleşen Eczacılık Fakülteleri Dekanları Konseyi' ne katıldı.