Beslenme Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Buluşması gerçekleşti

Son Güncelleme: 28.04.17

Acıbadem Üniversitesi Beslenme Kulübü'nün düzenlediği "Kariyer Buluşması" 27 Nisan 2017 Perşembe günü Kerem Aydınlar Kampüsü'nde gerçekleşti.

Etkinlik Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Baş'ın açılış konuşması ile başladı.

Ardından etkinliğin konuşmacıları Dyt. Berrin Yiğit, Dyt. Ali Dereli ve Dyt. Nihal Tunçer katılımcılara deneyimlerini, sektörde fark yaratmanın püf noktalarını, mezuniyet sonrası istihdam olanaklarını aktardı.

Konuşmacılar aynı zamanda, eğitimleri devam eden Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine, öğrencilik döneminde eğitim aldıkları derslerin meslek hayatında da büyük yeri ve öneminin olduğunun altını çizdi. Ayrıca diyetisyen adayları ile mesleklerini icra ederken karşılaşabilecekleri zorlukları nasıl aşabilecekleri ve iş yaşamlarından nasıl keyif alabilecekleri hakkında tecrübeler paylaşıldı. Bu alanda bilimden ayrılmadan en iyiye nasıl ulaşabilecekleri konusunda ışık tutan diyetisyenler katılımcıların sorularını da cevapladı.

detay

Ataşehir / İSTANBUL