Çocuk İstismarında Multidisipliner Yaklaşım ve Hemşireliğin Rolü Sempozyumu

Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASUMA) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen sempozyum 16 Nisan 2018 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı: Türkiye’de Kadın Çalışmalarının ve Ataerkil Şiddetle Mücadelenin Yakın Tarihi

Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASUMA) ve Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’de Kadın Çalışmalarının ve Ataerkil Şiddetle Mücadelenin Yakın Tarihi” konulu konferans yoğun katılımla gerçekleşti.

ASUMA, sosyal medya ve şiddeti konuştu

“Sosyal Medya ve Şiddet Sempozyumu”, Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASUMA) tarafından 17 Kasım 2017’de düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Panel: Türkiye’de Kadın Olmak

Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Türkiye’de Kadın Olmak ” isimli panel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşti.

ASUMA’dan “Hasta-Hekim İlişkileri ve Şiddet Sempozyumu”

Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASUMA) tarafından düzenlenen “Hasta-Hekim İlişkileri ve Şiddet Sempozyumu” 9 Aralık 2016 tarihinde Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Kadına Yönelik Şiddet” Paneli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ASUMA) katkılarıyla “Kadına Yönelik Şiddet” Paneli gerçekleştirildi. Panelde kadının toplumdaki yeri ve şiddet kavramı farklı boyutlardan ele alındı.

Ataşehir / İSTANBUL